Verhuizing Apotheek – Doornse Apotheek – Doorn

Doornse Apotheek

Doornse Apotheek

Kampweg 39 3941 HD Doorn Tel:0343-412300

Welkom op de website van de Doornse Apotheek

LOCATIE APOTHEEK
Per 15 april 2024 verhuist de Doornse Apotheek weer terug naar de oude locatie op Kampweg 39.

Sinds dat de apotheek was verhuisd naar de nieuwe locatie in het Zonnehuis kregen we vaak klachten over het gebrek aan ruimte daar, het gebrek aan privacy wat daardoor ontstond en de te kleine wachtruimte met te weinig zitplaatsen waardoor men soms op de gang moest wachten. Deze klachten zagen wij ook bevestigd in het klanttevredenheidsonderzoek dat we in december 2023 hadden gehouden. De voordelen van de locatie in het Zonnehuis (o.a. de nabijheid van huisartsen wat samenwerking en overleg veel eenvoudiger maakte) wegen niet op tegen de genoemde nadelen die veel van onze patiënten hebben ervaren. Helaas is het ons niet gelukt om meer ruimte te realiseren in het Zonnehuis. Om deze reden hebben we besloten tot deze stap.

MEDICIJNEN BESTELLEN OF EEN VRAAG STELLEN ZONDER INLOGGEN:
Dit gaat via de menu optie "VRAGEN"

SERVICEPUNT DOORNSE APOTHEEK:
In ons servicepunt in het Zonnehuis kunt u alleen medicijnen afhalen, wij verwerken daar geen recepten meer.
Hier kunt u medicijnen enkele werkdagen nadat u ze besteld heeft afhalen. Klik hier voor meer informatie
Het servicepunt heeft andere openingstijden dan onze apotheek op de Kampweg:
Het servicepunt is op werkdagen geopend van 14.00-17.00 uur.

WACHTTIJDEN:
Na ongeveer 16 uur is het vaak veel drukker dan op andere momenten van de dag. Houd hier s.v.p. rekening mee bij uw bezoek aan de apotheek. In het servicepunt is het tussen 14 en 15 uur het drukste.
DOOR TEKORTEN AAN MEDICIJNEN EN PERSONEEL LUKT HET ONS HELAAS NIET ALTIJD OM MEDICATIE BINNEN 2 WERKDAGEN KLAAR TE LEGGEN. VRAAG UW MEDICATIE DAAROM RUIM OP TIJD AAN!

AFHAALAUTOMAAT:
Via onze 24-uurs automaat kunt u buiten onze openingstijden uw medicijnen ophalen.
De automaat is de ideale manier om uw herhaalmedicatie veilig op te halen zonder persoonlijk contact en zonder in de wachtruimte tussen meerdere mensen te hoeven staan. U kunt zich online aanmelden door de link hierboven te volgen.

 

Verhuizing Apotheek

De Doornse Apotheek verhuist 15 april 2024 terug naar de Kampweg 39.

Vanaf 15 april 2024 liggen onze voorraden weer op de Kampweg.

Waarom deze stap?
Sinds dat de apotheek was verhuisd naar de nieuwe locatie in het Zonnehuis kregen we vaak klachten (ook in het in december 2023 gehouden klanttevredenheidsonderzoek) over het gebrek aan ruimte daar, het gebrek aan privacy wat daardoor ontstond en de te kleine wachtruimte met te weinig zitplaatsen waardoor men nogal eens op de gang moest wachten. Deze situatie wilden we niet langer laten voortduren. Helaas is het ons niet gelukt om meer ruimte te krijgen in het Zonnehuis, daarom hebben we besloten om weer naar de vorige locatie op de Kampweg terug te gaan.

Wat betekent dit voor u?
Is de locatie waar u uw medicatie bij voorkeur afhaalt al Kampweg 39? Dan kunt u daar voortaan altijd terecht, ook voor nieuwe medicatie.
Is de locatie waar u uw medicatie bij voorkeur afhaalt Zonnehuis 5? Deze afhaallocatie blijft, maar is alleen nog geopend in de middag van 14 tot 17 uur. Wacht op een afhaalbericht (email) voordat u komt. Heeft u in de loop van de middag nog geen bericht gehad maar wilt u die dag wel uw medicijnen hebben? Ga dan naar de Kampweg, want daar kunnen we iets meegeven als het recept er is en we het middel op voorraad hebben.
Wilt u de locatie waar u uw medicatie bij voorkeur afhaalt wijzigen? Geef dat s.v.p. aan ons door, aan de balie of per email.

Wij hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd en zien uit naar een prettige voortzetting van onze dienstverlening.