Services van de Doornse Apotheek – Doornse Apotheek – Doorn

Doornse Apotheek

Doornse Apotheek

Kampweg 39 3941 HD Doorn Tel:0343-412300 Fax:0343-420059

Welkom op de website van de Doornse Apotheek

OPENINGSTIJDEN:
De tijdelijke sluiting tussen de middag is opgeheven; we zijn weer de gehele dag geopend van 8.30 uur tot 17.30 uur en op dinsdagen tot 20.00 uur.

WACHTTIJDEN:
Direct na de lunch is het vaak veel drukker dan op andere momenten van de dag. Houd hier s.v.p. rekening mee bij uw bezoek aan de apotheek.

VRAGEN STELLEN OF MEDICIJNEN BESTELLEN:
Stel uw vragen zoveel mogelijk via de menu optie "VRAGEN"!
Wij willen onze telefoonlijn zoveel mogelijk vrij houden voor diegenen die niet de mogelijkheid hebben om hun bestelling via internet te doen of hun vragen via de website te stellen. Deze vragen worden dagelijks verwerkt.
Let op met het versturen van privacygevoelige informatie; onze mailomgeving is beveiligd maar die van u waarschijnlijk niet. Gebruik daarom de menu optie "vragen" in plaats van zelf een mail te sturen.
Bestellingen van medicijnen kunt u ook via "vragen" doen, maar wij raden u aan om uw dossier te laten koppelen en de bestelling via app of website te doen.

CORONA:
Klik hier voor onze maatregelen in verband met het coronavirus.
Wij verkopen geen mondkapjes.
Lees hier waarom niet.

AFHAALAUTOMAAT:
Via onze 24-uurs automaat kunt u buiten onze openingstijden uw medicijnen ophalen.
In de "1,5 meter maatschappij" is de automaat natuurlijk de ideale manier om uw herhaalmedicatie veilig op te halen zonder persoonlijk contact en zonder in de wachtruimte tussen meerdere mensen te staan. U kunt zich online aanmelden door de link hierboven te volgen.

 

Services van de Doornse Apotheek

 

 

 

 

 

 

 

 

Doornse Apotheek
Kampweg 39
3941HD Doorn
0343-412300 (T)
vragen@doornseapotheek.nl (E)

In onze apotheek kunt u onder andere terecht voor uw geneesmiddelen op recept, voor uw zelfzorgmedicatie en voor advies. Daarnaast wordt in onze apotheek gecontroleerd of de geneesmiddelen die u gebruikt wel bij uw andere geneesmiddelen of bij uw ziektebeeld passen.

Uiteraard wordt dit ook al door uw arts gecontroleerd. Maar soms worden er geneesmiddelen voorgeschreven door de tandarts, de huisarts en door meerdere specialisten uit verschillende ziekenhuizen. En die hebben niet altijd het volledige beeld van uw medicatie.

Uw apotheker is dé geneesmiddelenspecialist bij uitstek. Daarom corrigeren wij dagelijks in overleg met de huisartsen en specialisten gemiddeld 5% van de recepten. Immers, uw gezondheid is onze zorg.

Dinsdagavond open

Als extra service zijn wij op dinsdagavond tot 20.00 uur open voor het ophalen van geneesmiddelen.

Pharmaself

De apotheek beschikt dat over een 24-uurs automaat, waardoor u uw medicatie kunt ophalen op het moment wanneer het u uitkomt. Inschrijfformulieren voor de Pharmaself zijn verkrijgbaar in de apotheek. Gebruikt u gekoelde medicatie en wilt u gebruik maken van de Pharmaself? Wij kunnen dit voor u vastleggen in ons systeem.

Medicatiegesprek

Indien u behoefte heeft om uw medicatiegebruik te bespreken met een apotheker of assistente is dat mogelijk. Wilt u dan een afspraak maken?

Bezorgregeling

Wanneer u om gezondheidsredenen niet in staat bent om zelf uw geneesmiddelen bij de apotheek af te halen en u niemand in uw directe omgeving heeft die dat voor u kan of wil doen, is de apotheek bereid om deze bij u te bezorgen. U kunt daarover met ons afspraken maken.

Eventueel geeft uw huisarts via uw recept aan of bezorgen om medische redenen gewenst is.

Uitdeelpost Park Boswijk

Op dinsdag kunnen bewoners van Park Boswijk tussen 17.00 en 17.30 uur hun medicijnen afhalen in de Uitdeelpost. De brievenbus van appartement 519 is geschikt gemaakt voor het indienen van herhalingsrecepten.

Speciale bestellingen

De apotheek kan niet alle middelen – met name alternatieve en homeopatische middelen – in voorraad hebben. Daarvoor zijn er teveel in omloop. Het kan dan ook voorkomen dat u ons vraagt om bepaalde middelen voor u te bestellen. Wij doen dat graag voor u. U dient er rekening mee te houden dat het soms 5-10 werkdagen kan duren.

Wanneer u echter achteraf deze middelen niet meer wenst af te nemen, kunnen wij zulke bestellingen niet meer terugsturen. In dit geval zijn wij helaas genoodzaakt om u de kosten van een dergelijke bestelling toch in rekening te brengen.

Vichy en La Roche-Posay

In de apotheek is een uitgebreid assortiment van Vichy en La Roche-Posay te verkrijgen. Onze medewerkers helpen u graag verder.