Services van de Doornse Apotheek – Doornse Apotheek – Doorn

Doornse Apotheek

Patiëntomgeving Inloggen

Doornse Apotheek

Kampweg 39 3941 HD Doorn Tel:0343-412300 Fax:0343-420059

Welkom op de website van de Doornse Apotheek

Welkom op de website van de Doornse Apotheek. Op deze website kunt u informatie vinden over geneesmiddelen en gezondheid. Ook hebben wij een uitgebreide zelfzorgwijzer met advies over het gebruik van vrij verkrijgbare zelfzorgmiddelen bij een aantal veel voorkomende aandoeningen. Via de website kunt u bovendien vragen stellen.

Wat vindt u verder op onze site? Lees over ons team, onze openingstijden en hoe en waar u ons bereiken kunt. Wilt u informatie over ons dienstregeling of onze receptenservice, u vindt het actuele antwoord op onze website. Bent u nog niet uitgelezen over gezondheid, dan verwijzen onze links u door naar andere interessante sites.

Services van de Doornse Apotheek

 

 

 

 

 

 

 

 

Doornse Apotheek
Kampweg 39
3941HD Doorn
0343-412300 (T)
vragen@doornseapotheek.nl (E)

In onze apotheek kunt u onder andere terecht voor uw geneesmiddelen op recept, voor uw zelfzorgmedicatie en voor advies. Daarnaast wordt in onze apotheek gecontroleerd of de geneesmiddelen die u gebruikt wel bij uw andere geneesmiddelen of bij uw ziektebeeld passen.

Uiteraard wordt dit ook al door uw arts gecontroleerd. Maar soms worden er geneesmiddelen voorgeschreven door de tandarts, de huisarts en door meerdere specialisten uit verschillende ziekenhuizen. En die hebben niet altijd het volledige beeld van uw medicatie.

Uw apotheker is dé geneesmiddelenspecialist bij uitstek. Daarom corrigeren wij dagelijks in overleg met de huisartsen en specialisten gemiddeld 5% van de recepten. Immers, uw gezondheid is onze zorg.

Dinsdagavond open

Als extra service zijn wij op dinsdagavond tot 20.00 uur open voor het ophalen van geneesmiddelen.

Pharmaself

De apotheek beschikt dat over een 24-uurs automaat, waardoor u uw medicatie kunt ophalen op het moment wanneer het u uitkomt. Inschrijfformulieren voor de Pharmaself zijn verkrijgbaar in de apotheek. Gebruikt u gekoelde medicatie en wilt u gebruik maken van de Pharmaself? Wij kunnen dit voor u vastleggen in ons systeem.

Medicatiegesprek

Indien u behoefte heeft om uw medicatiegebruik te bespreken met een apotheker of assistente is dat mogelijk. Wilt u dan een afspraak maken?

Bezorgregeling

Wanneer u om gezondheidsredenen niet in staat bent om zelf uw geneesmiddelen bij de apotheek af te halen en u niemand in uw directe omgeving heeft die dat voor u kan of wil doen, is de apotheek bereid om deze bij u te bezorgen. U kunt daarover met ons afspraken maken.

Eventueel geeft uw huisarts via uw recept aan of bezorgen om medische redenen gewenst is.

Uitdeelpost Park Boswijk

Op dinsdag kunnen bewoners van Park Boswijk tussen 17.00 en 17.30 uur hun medicijnen afhalen in de Uitdeelpost. De brievenbus van appartement 519 is geschikt gemaakt voor het indienen van herhalingsrecepten.

Speciale bestellingen

De apotheek kan niet alle middelen – met name alternatieve en homeopatische middelen – in voorraad hebben. Daarvoor zijn er teveel in omloop. Het kan dan ook voorkomen dat u ons vraagt om bepaalde middelen voor u te bestellen. Wij doen dat graag voor u. U dient er rekening mee te houden dat het soms 5-10 werkdagen kan duren.

Wanneer u echter achteraf deze middelen niet meer wenst af te nemen, kunnen wij zulke bestellingen niet meer terugsturen. In dit geval zijn wij helaas genoodzaakt om u de kosten van een dergelijke bestelling toch in rekening te brengen.

Vichy en La Roche-Posay

In de apotheek is een uitgebreid assortiment van Vichy en La Roche-Posay te verkrijgen. Onze medewerkers helpen u graag verder.