Afhaalautomaat Doornse Apotheek

Doornse Apotheek

Doornse Apotheek

Zonnehuis 5 3941 RB Doorn Tel:0343-412300

Zorgmailadres voor voorschrijvers: doornseapotheek@zorgmail.nl

Welkom op de website van de Doornse Apotheek

VERHUIZING DOORNSE APOTHEEK:
De apotheek is op 7 november 2022 verhuisd naar het Zonnehuis. De locatie op de Kampweg blijft bestaan als servicepunt waar u medicijnen kunt afhalen.  Klik hier voor meer informatie

WACHTTIJDEN:
Direct na de lunch is het vaak veel drukker dan op andere momenten van de dag. Houd hier s.v.p. rekening mee bij uw bezoek aan de apotheek.

VRAGEN STELLEN OF MEDICIJNEN BESTELLEN:
Stel uw vragen zoveel mogelijk via de menu optie "VRAGEN"!
Wij willen onze telefoonlijn zoveel mogelijk vrij houden voor diegenen die niet de mogelijkheid hebben om hun bestelling via internet te doen of hun vragen via de website te stellen. Deze vragen worden dagelijks verwerkt.
Let op met het versturen van privacygevoelige informatie; onze mailomgeving is beveiligd maar die van u waarschijnlijk niet. Gebruik daarom de menu optie "vragen" in plaats van zelf een mail te sturen.
Bestellingen van medicijnen kunt u ook via "vragen" doen, maar wij raden u aan om uw dossier te laten koppelen en de bestelling via app of website te doen.
Afhalen van medicijnen: zodra uw medicijnen voor u klaar liggen krijgt u automatisch een afhaalbericht indien uw 06 nummer of mailadres bij ons bekend is. Dit geldt zowel voor medicijnen die binnen aan de balie worden gehaald als voor medicijnen die in de afhaalautomaat worden gedaan. Wij raden daarom aan om pas naar de apotheek te komen nadat u een afhaalbericht hebt ontvangen.

AFHAALAUTOMAAT:
Via onze 24-uurs automaat kunt u buiten onze openingstijden uw medicijnen ophalen.
De automaat is de ideale manier om uw herhaalmedicatie veilig op te halen zonder persoonlijk contact en zonder in de wachtruimte tussen meerdere mensen te hoeven staan. U kunt zich online aanmelden door de link hierboven te volgen.

 

Pharmaself

Uw geneesmiddelen ophalen wanneer het u uitkomt, 24 uur per dag, 7 dagen per week

Wat moet u daarvoor doen?
Als u gebruik wilt maken van onze Pharmaself kunt u zich hiervoor onder aan deze pagina inschrijven.
U moet hiervoor in het bezit zijn van een mobiele telefoon en/of e-mailadres.
U ontvangt een SMS-bericht of e-mail met de vermelding van uw afhaalcode zodra uw medicijnen voor u klaar liggen. Met deze code heeft u 24 uur per dag toegang tot uw medicijnen.

Wat kan er niet in de afhaalautomaat?:

 • Geneesmiddelen die in de koelkast bewaard moeten worden.
 • Verpakkingen boven een bepaalde grootte.
 • Geneesmiddelen die u voor de eerste of tweede keer gebruikt
 • Medicatie in glazen verpakkingen

Hoe werkt onze afhaalautomaat Pharmaself?

 1. U vult uw gegevens in op het inschrijfformulier hieronder. U dient ervoor te zorgen dat de Doornse Apotheek altijd uw juiste mobiele telefoonnummer en/of e-mailadres heeft.
 2. Na verwerken van het recept worden de geneesmiddelen voor u klaargezet in de Pharmaself
 3. U ontvangt een SMS bericht of e-mail met een afhaalcode. Met deze code heeft u 72 uur de tijd om uw medicijnen op te halen. Een tweede SMS of E-mail wordt ter herinnering verzonden 24 uur voordat de eindtijd verstrijkt (alleen indien u uw medicatie nog niet hebt opgehaald)
 4. Zorg dat u uw afhaalcode bij de hand heeft
 5. Om zeker te zijn dat de juiste code wordt gebruikt vraagt de automaat naar uw geboortedag. Bijvoorbeeld 1 mei moet worden ingevoerd als 0105.
 6. Geneesmiddelen waarvoor (bij)betaald moet worden, kunnen alleen via de Pharmaself geleverd worden, indien u een machtiging voor automatische incasso heeft afgegeven.
 7. Haal uw medicatie svp zo snel mogelijk na ontvangst van de code uit de automaat. Zo maakt u weer ruimte voor de volgende cliënt.

Let op:

 • Voor elke levering krijgt u een nieuwe afhaalcode, u hoeft hem dus niet te bewaren
 • neem uw bestelling uit de lade van de afhaalautomaat, let op dat er niets achterblijft in de lade

Inschrijven 24-uurs automaat

Direct inschrijven voor deze service? Vult u dan onderstaand formulier in.
 • DD dash MM dash JJJJ
 • DD slash MM slash JJJJ