MAATREGELEN IN VERBAND MET HET CORONAVIRUS – Doornse Apotheek – Doorn

Doornse Apotheek

Doornse Apotheek

Kampweg 39 3941 HD Doorn Tel:0343-412300 Fax:0343-420059

Welkom op de website van de Doornse Apotheek

WACHTTIJDEN:
Direct na de lunch is het vaak veel drukker dan op andere momenten van de dag. Houd hier s.v.p. rekening mee bij uw bezoek aan de apotheek.

VRAGEN STELLEN OF MEDICIJNEN BESTELLEN:
Stel uw vragen zoveel mogelijk via de menu optie "VRAGEN"!
Wij willen onze telefoonlijn zoveel mogelijk vrij houden voor diegenen die niet de mogelijkheid hebben om hun bestelling via internet te doen of hun vragen via de website te stellen. Deze vragen worden dagelijks verwerkt.
Let op met het versturen van privacygevoelige informatie; onze mailomgeving is beveiligd maar die van u waarschijnlijk niet. Gebruik daarom de menu optie "vragen" in plaats van zelf een mail te sturen.
Bestellingen van medicijnen kunt u ook via "vragen" doen, maar wij raden u aan om uw dossier te laten koppelen en de bestelling via app of website te doen.

CORONA:
Klik hier voor onze maatregelen in verband met het coronavirus.

AFHAALAUTOMAAT:
Via onze 24-uurs automaat kunt u buiten onze openingstijden uw medicijnen ophalen.
In de "1,5 meter maatschappij" is de automaat natuurlijk de ideale manier om uw herhaalmedicatie veilig op te halen zonder persoonlijk contact en zonder in de wachtruimte tussen meerdere mensen te staan. U kunt zich online aanmelden door de link hierboven te volgen.

 

MAATREGELEN IN VERBAND MET HET CORONAVIRUS

Ook in de apotheek dienen we rekening te houden met de strenge voorzorgen om verspreiding van het coronavirus te voorkomen:

  1. We vragen u NIET naar de apotheek te komen wanneer u klachten heeft die passen bij corona, zoals hoest of koorts.
  2. We verzoeken u afstand tot de balie te houden om contact met onze medewerkers te minimaliseren.
  3. Wanneer er al 3 wachtenden voor u zijn vragen we u later terug te komen of buiten te wachten.
  4. Betalingen ontvangen we bij voorkeur per PIN. Is dat echt niet mogelijk, leg dan het geld op de balie. Het wisselgeld zal dan ook op de balie worden gelegd om hand tot hand contact te vermijden.
  5. Verstrekken van herhaalmedicatie doen we bij voorkeur via onze 24-uurs automaat. U kunt zich hiervoor online aanmelden via onze website. 
  6. Haal medicatie svp zo snel mogelijk na ontvangst van de code uit de automaat. Zo maakt u weer ruimte in de automaat voor de volgende cliënt.
  7. U kunt niet wachten op het klaarmaken van herhaalmedicatie. Kom pas nadat u een afhaalbericht hebt ontvangen. Deze krijgt u automatisch als uw mobiele nummer en/of uw email adres bij ons bekend is. Indien u in de apotheek komt en het ligt nog niet klaar, vragen wij u dan ook om later terug te komen, om het aantal wachtenden in de apotheek zo klein mogelijk te houden.
  8. Bestel niet vast “voor de zekerheid” wanneer u nog voldoende voorraad heeft. Wij willen onze beschikbare capaciteit volledig inzetten voor mensen die nieuwe medicatie krijgen en voor degenen wiens voorraad binnenkort op is.
  9. Voor bestellingen kunt u NIET meer de doosjes inleveren in de apotheek! Stuur uw aanvraag via “vragen” op deze website, of liever: registreert u zich op het patiëntenportaal van onze website en vraag uw medicijnen online aan. De verwerking van uw registratie proberen wij binnen 1 werkdag te realiseren maar kan soms enkele dagen duren.

Ons team dankt u voor uw begrip en medewerking.