Incontinentiemateriaal – Doornse Apotheek – Doorn

Doornse Apotheek

Doornse Apotheek

Kampweg 39 3941 HD Doorn Tel:0343-412300 Fax:0343-420059

Welkom op de website van de Doornse Apotheek

OPENINGSTIJDEN:
De tijdelijke sluiting tussen de middag is opgeheven; we zijn weer de gehele dag geopend van 8.30 uur tot 17.30 uur en op dinsdagen tot 20.00 uur.

WACHTTIJDEN:
Direct na de lunch is het vaak veel drukker dan op andere momenten van de dag. Houd hier s.v.p. rekening mee bij uw bezoek aan de apotheek.

VRAGEN STELLEN OF MEDICIJNEN BESTELLEN:
Stel uw vragen zoveel mogelijk via de menu optie "VRAGEN"!
Wij willen onze telefoonlijn zoveel mogelijk vrij houden voor diegenen die niet de mogelijkheid hebben om hun bestelling via internet te doen of hun vragen via de website te stellen. Deze vragen worden dagelijks verwerkt.
Let op met het versturen van privacygevoelige informatie; onze mailomgeving is beveiligd maar die van u waarschijnlijk niet. Gebruik daarom de menu optie "vragen" in plaats van zelf een mail te sturen.
Bestellingen van medicijnen kunt u ook via "vragen" doen, maar wij raden u aan om uw dossier te laten koppelen en de bestelling via app of website te doen.

CORONA:
Klik hier voor onze maatregelen in verband met het coronavirus.
Wij verkopen geen mondkapjes.
Lees hier waarom niet.

AFHAALAUTOMAAT:
Via onze 24-uurs automaat kunt u buiten onze openingstijden uw medicijnen ophalen.
In de "1,5 meter maatschappij" is de automaat natuurlijk de ideale manier om uw herhaalmedicatie veilig op te halen zonder persoonlijk contact en zonder in de wachtruimte tussen meerdere mensen te staan. U kunt zich online aanmelden door de link hierboven te volgen.

 

Incontinentiemateriaal

De apotheek heeft met alle zorgverzekeringen een contract afgesloten voor het leveren van incontinentie materiaal, met uitzondering van CZ. De apotheek heeft gekozen om de levering van de incontinentie materialen via ApotheekZorg te laten verlopen. Heeft u voor de eerste keer incontinentie materialen nodig, dan melden wij u aan bij ApotheekZorg. Vanaf dat moment neemt ApotheekZorg de voorlichting en levering van ons over.

Bent u CZ verzekerd? Neem dan contact op met CZ voor de levering van incontinentie materialen.