Incontinentiemateriaal – Doornse Apotheek – Doorn

Doornse Apotheek

Patiëntomgeving Inloggen

Doornse Apotheek

Kampweg 39 3941 HD Doorn Tel:0343-412300 Fax:0343-420059

Welkom op de website van de Doornse Apotheek

Welkom op de website van de Doornse Apotheek. Op deze website kunt u informatie vinden over geneesmiddelen en gezondheid. Ook hebben wij een uitgebreide zelfzorgwijzer met advies over het gebruik van vrij verkrijgbare zelfzorgmiddelen bij een aantal veel voorkomende aandoeningen. Via de website kunt u bovendien vragen stellen.

Wat vindt u verder op onze site? Lees over ons team, onze openingstijden en hoe en waar u ons bereiken kunt. Wilt u informatie over ons dienstregeling of onze receptenservice, u vindt het actuele antwoord op onze website. Bent u nog niet uitgelezen over gezondheid, dan verwijzen onze links u door naar andere interessante sites.

Incontinentiemateriaal

De apotheek heeft met alle zorgverzekeringen een contract afgesloten voor het leveren van incontinentie materiaal, met uitzondering van CZ. De apotheek heeft gekozen om de levering van de incontinentie materialen via ApotheekZorg te laten verlopen. Heeft u voor de eerste keer incontinentie materialen nodig, dan melden wij u aan bij ApotheekZorg. Vanaf dat moment neemt ApotheekZorg de voorlichting en levering van ons over.

Bent u CZ verzekerd? Neem dan contact op met CZ voor de levering van incontinentie materialen.