Dienstregeling – Doornse Apotheek – Doorn

Doornse Apotheek

Patiëntomgeving Inloggen

Doornse Apotheek

Kampweg 39 3941 HD Doorn Tel:0343-412300 Fax:0343-420059

Welkom op de website van de Doornse Apotheek

Welkom op de website van de Doornse Apotheek. Op deze website kunt u informatie vinden over geneesmiddelen en gezondheid. Ook hebben wij een uitgebreide zelfzorgwijzer met advies over het gebruik van vrij verkrijgbare zelfzorgmiddelen bij een aantal veel voorkomende aandoeningen. Via de website kunt u bovendien vragen stellen.

Wat vindt u verder op onze site? Lees over ons team, onze openingstijden en hoe en waar u ons bereiken kunt. Wilt u informatie over ons dienstregeling of onze receptenservice, u vindt het actuele antwoord op onze website. Bent u nog niet uitgelezen over gezondheid, dan verwijzen onze links u door naar andere interessante sites.

Dienstregeling

 

 

 

 

 

 

 

 

Doornse Apotheek
Kampweg 39
3941HD Doorn
0343-412300 (T)
vragen@doornseapotheek.nl (E)

Geneesmiddelen halen buiten de openingstijden van uw apotheek

Buiten de openingstijden van uw apotheek kunt u voor spoedeisende recepten die even tevoren zijn voorgeschreven door een dienstdoende arts of tandarts terecht bij Dienstapotheek Utrecht gevestigd in het Diakonessenhuis Utrecht.

Adres:
Burgemeester Fockema Andrealaan 60
3582 KT Utrecht
Telefoonnummer: 030-2144583

Op zaterdag zijn er in Zeist een paar apotheken overdag open. Voor openingstijden kunt u de websites van de diverse apotheken raadplegen.

Nachtdienst

Het is niet zo dat de apotheker die dienst heeft de hele nacht opblijft. De dienst wordt verricht naast de normale werkzaamheden. Komt u daarom bij voorkeur vóór 22 uur ’s avonds.

Betaling

Contante betaling is veelal niet nodig als u uw geldige polis gegevens (bewijs van inschrijving zorgverzekeraar) meeneemt naar de Centrale Apotheek Dienst. Zorg er niettemin voor dat u voldoende geld bij u heeft, want niet alle geneesmiddelen komen in aanmerking voor vergoeding door de zorgverzekeraars.