herhaalservice

Doornse Apotheek

Doornse Apotheek

Zonnehuis 5 3941 RB Doorn Tel:0343-412300

Zorgmailadres voor voorschrijvers: doornseapotheek@zorgmail.nl

Welkom op de website van de Doornse Apotheek

VERHUIZING DOORNSE APOTHEEK:
De Doornse Apotheek is op 7 november 2022 verhuisd naar het Zonnehuis.
De locatie op de Kampweg blijft bestaan als servicepunt waar u medicijnen enkele werkdagen nadat u ze besteld heeft kunt afhalen. Klik hier voor meer informatie
Het servicepunt heeft andere openingstijden dan onze apotheek in het Zonnehuis:
Het servicepunt is geopend van 8.30-13.00 uur en van 14.00-17.00 uur.

WACHTTIJDEN:
Na ongeveer 16 uur is het vaak veel drukker dan op andere momenten van de dag. Houd hier s.v.p. rekening mee bij uw bezoek aan de apotheek. In het servicepunt is het tussen 14 en 15 uur het drukste.

VRAGEN STELLEN OF MEDICIJNEN BESTELLEN:
Stel uw vragen zoveel mogelijk via de menu optie "VRAGEN"!
Wij willen onze telefoonlijn zoveel mogelijk vrij houden voor diegenen die niet de mogelijkheid hebben om hun bestelling via internet te doen of hun vragen via de website te stellen. Deze vragen worden dagelijks verwerkt.
Let op met het versturen van privacygevoelige informatie; onze mailomgeving is beveiligd maar die van u waarschijnlijk niet. Gebruik daarom de menu optie "vragen" in plaats van zelf een mail te sturen.
Bestellingen van medicijnen kunt u ook via "vragen" doen, maar wij raden u aan om uw dossier te laten koppelen en de bestelling via app of website te doen.
Afhalen van medicijnen: zodra uw medicijnen voor u klaar liggen krijgt u automatisch een afhaalbericht indien uw 06 nummer of mailadres bij ons bekend is. Dit geldt zowel voor medicijnen die binnen aan de balie worden gehaald als voor medicijnen die in de afhaalautomaat worden gedaan. Wij raden daarom aan om pas naar de apotheek te komen nadat u een afhaalbericht hebt ontvangen.

AFHAALAUTOMAAT:
Via onze 24-uurs automaat kunt u buiten onze openingstijden uw medicijnen ophalen.
De automaat is de ideale manier om uw herhaalmedicatie veilig op te halen zonder persoonlijk contact en zonder in de wachtruimte tussen meerdere mensen te hoeven staan. U kunt zich online aanmelden door de link hierboven te volgen.

 

Automatische herhaalservice

Al uw medicatie op tijd in huis.

Wellicht is het u ook wel eens overkomen dat u net een geneesmiddel heeft opgehaald, en er vervolgens een paar dagen later achter komt dat een ander middel ook op is. Of dat er een geneesmiddel ontbreekt in uw bestelling. Met de herhaalservice zorgt de Doornse Apotheek ervoor dat uw medicatie op tijd klaar ligt en dat uw medicatie synchroon loopt.

Voor wie is het?

De automatische herhaalservice is zowel geschikt voor mensen met veel medicijnen als met weinig medicijnen. Het gaat dan echter alleen om de chronische medicatie, het geldt dus niet voor medicijnen die u zo nodig gebruikt of voor zelfzorgmedicatie.

Hoe werkt het?

U kunt zich aan de balie aanmelden of via “vragen” op deze website. Wij bespreken tijdens een intake met u welke medicijnen in de herhaalservice worden opgenomen. Aan de hand van de voorraad die u nog heeft van elk medicijn wordt een datum van eerste levering afgesproken. Wij synchroniseren uw medicatie door indien nodig hoeveelheden bij te leveren totdat u van elk medicijn dezelfde voorraad heeft die voldoende is tot de startdatum van de automatische leveringen.
Voor elke levering vragen wij een recept aan bij uw huisarts.
Wij leveren normaal gesproken in hoeveelheden voor 3 maanden.
Wanneer de medicijnen door een specialist worden voorgeschreven dient u zelf voor recepten te zorgen. Het is dan handig om aan uw specialist een “jaarrecept” te vragen. Dan kunnen wij een jaar lang leveren zonder dat er steeds nieuwe recepten aangevraagd hoeven te worden.

Wijzigingen in de medicatie.

Wijzigingen in uw medicijngebruik dient u altijd aan ons door te geven. Wij zorgen ervoor, ook bij nieuwe medicatie, dat u voldoende medicijnen meekrijgt tot de volgende automatische levering. Vanaf dan kan de nieuwe dosering, of het nieuwe geneesmiddel meedraaien in de automatische herhaalservice.

Levering.

Indien uw 06 nummer en/of email adres bij ons bekend is krijgt u van ons een bericht wanneer uw medicatie klaar staat. In het algemeen is dat minimaal 2 weken voordat uw medicatie op is. De medicatie kan ook in de afhaalautomaat gezet worden. Hiervoor kunt u zich aanmelden op deze website.